assenede voor iedereen

Team Members

 • Gerrit Willems

  Gerrit Willems

  Oprichter

 • Sarah Willems

  Sarah Willems

  Medewerker

 • Hilde Krohle

  Hilde Krohle

  Medewerker

  als ouder van een persoon met een handicap , vind ik het belangrijk dat iedereen een gelijkwaardig plaatsje krijgt in de maatschappij.…

 • Tony Geys

  Tony Geys

  Medewerker

  Tony Geys rolstoelgebruiker sinds 2005.


 • Sofie Roete

  Sofie Roete

  Medewerker

  Ik heb mij aangesloten bij Assenede voor Iedereen, omdat ik dit een heel mooi initiatief vind! Er wordt te weinig aandacht besteed aan toegankelijkheid. Het is belangrijk dat hier iets aan gedaan wordt, en Assenede voor Iedeen heeft hier het heft in eigen handen genomen. Dit vind ik super positief en was voor mij een reden om hieraan mee te werken .

 • Etienne Blancke

  Etienne Blancke

  Medewerker

  Toen Gerrit mij aansprak over deze materie was ik dadelijk bereid om mijn klein steentje bij te dragen. In mijn ogen is het belangrijk dat alle mensen zich bewust worden van deze problematiek. Dit geldt zowel voor de beleidsmensen, ontwerpers van gebouwen, en ook wij in ons dagelijks leven.

  Lees verder

  Een klein voorbeeld: mijn oom was blind en woonde bij mijn grootouders. De woning van mijn ouders was juist naast de woning van mijn grootouders. Ik kwam daar elke dag en ik groeide op met deze situatie en zag de kleine en grote problemen. Een grote hulp voor bepaalde blinden is hun assistentiehond. Deze hond mag wettelijk overal binnen. En wat lees ik in de krant deze week ( mei 2017 ). Een assistentiehond wordt geweigerd in een broodjeszaak. Je houdt het niet voor mogelijk in 2017. Daarom staat in het logo ook een witte stok. Als onze vereniging een beetje helpt om iedereen bewust te maken van de problemen waar sommigen van onze medemensen mee te maken krijgen ben ik een tevreden man.

 • Francine De Weweire

  Francine De Weweire

  Medewerker

  Altijd bereid voor een steuntje voor de vooruitgang voor iedereen.

 • Meena Koen

  Meena Koen

  Ergotherapeute

  Ik ben 35 jaar en luister naar de naam Meena. Ik sloot me aan bij Assenede voor iedereen vanuit mijn beroepsactivieit als ergotherapeute. Daarbij vind ik dat toegankelijkheid een basisrecht is voor iedereen uit onze maatschappij. Helaas is er nog veel werk aan de winkel, maar elke drempel die verlaagd wordt of elk pad dat verbreed wordt, is een stap in de goede richting. Doe mee en laat zien dat je geeft om bereikbaarheid en zelfstandigheid !


 • Rita Becquart

  Rita Becquart

  Hou ons niet aan het Lijntje!

  .

 • Marijke De Neve

  Marijke De Neve

  Medewerker

  Sta in hun schoenen en je weet waarvoor je gaat.

 • Medewerker

  Help Jij mee ?

  Word jij onze nieuwe Medewerker?

  Neem contact op via een medewerker of via onze contact pagina.